«Це їхні проблеми»: сербський тренер Боснії висловився про війну в Україні перед матчем з командою Реброва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
261
1 голос
«Це їхні проблеми»: сербський тренер Боснії висловився про війну в Україні перед матчем з командою Реброва
Саво Мілошевич. Фото: Google
Головний тренер збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевич дав зрозуміти – його не турбують геополітичні проблеми України та війна на території нашої держави. Він пообіцяв дати синьо-жовтим бій у Зениці.

Саво Мілошевич, говорячи про протистояння з Україною у матчі плей-оф до чемпіонату Європи 2024 року, згадав і про війну на території нашої держави. 

Серб відповів у стилі президента своєї батьківщини Александара Вучича, який відкрито підтримує президента-терориста РФ Володимира Путіна.

«Якщо все зробимо правильно, сподіваюся, ми зіграємо на чемпіонаті Європи. Я все ще відчуваю впевненість, попри те, що останні результати були невтішні.

Наразі ситуація в Україні така, якою є. Я вважаю, що нам слід постаратися зосередитись лише на тому, що відбуватиметься на полі. Ситуація та проблеми в Україні — це їхні проблеми», – сказав МІлошевич в інтерв'ю Federalnu TV.

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле» о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.