«Один з головних фаворитів, радше за все, з Мессі у складі»: Ротань оцінив суперників України на Олімпіаді-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
58
1 голос
«Один з головних фаворитів, радше за все, з Мессі у складі»: Ротань оцінив суперників України на Олімпіаді-2024
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань відреагував на результати жеребкування групової стадії футбольного турніру на ОІ за підсумками якого синьо-жовті дізналися імена збірних-суперниць у Парижі.

Напередодні, 20 березня, у паризькому Le Pulse Building відбулася церемонія жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024. Збірної Україна влітку вперше у своїй історії спробує поборотися за нагороди найпрестижніших ігор чотириріччя і вже дізналася імена своїх суперників на груповому етапі, де синьо-жовтим протистоятимуть команди Аргентини, Марокко та однієї з азійських команд, яка визначиться згодом.

«Група випала досить сильна, утім, на Олімпіаді слабких команд і не буває. Аргентина не потребує рекомендацій, це один з головних фаворитів турніру, ще й, радше за все, з Мессі у складі. З Марокко невдовзі грає наша молодіжна збірна, тож побачимо потенціал африканців. Щодо третьої команди Азії, то, може, це буде Японія, з якою нам належить зустрітися найближчим часом.

Із сьогоднішнього дня починаємо готуватися до форуму. Аби гідно показати себе, нашу країну і намагатися досягнути найвищих цілей», –  розповів Ротань в коментарі для пресслужби УАФ.

Більш детально з майбутніми суперниками збірної України на Олімпіаді-2024 можна ознайомитися в авторському матеріалі Sport-express.ua.

  • Змагання з футболу на літніх Олімпійських іграх 2024 року відбудуться з 24 липня по 10 серпня 2024 року.
  • Крім Парижа, ігри пройдуть на стадіонах в Бордо, Марселі, Ліоні, Нанті, Ніцці та Сент-Етьєні.