Збірна України дізналася імена суперників на олімпійському футбольному турнірі: результати жеребкування ОІ

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1926
2 голоси
Збірна України дізналася імена суперників на олімпійському футбольному турнірі: результати жеребкування ОІ
Руслан Ротань, фото: Google
20 березня у Парижі відбулося жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024. Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня дізналася суперників на ОІ-2024.

У Парижі відбулося жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024. У Франції гратимуть 16 команд, серед них чотири європейські збірні: Франція, Іспанія, Україна та Ізраїль.

Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня дізналася суперників на ОІ-2024. 

Україна потрапила у групу B з Аргентиною, Марокко та азійською командою.

Група A: Франція, США, переможець плей-оф, Нова Зеландія.

Група B: Аргентина, Марокко, Азія 3, Україна.

Група C: Азія 2, Іспанія, Єгипет, Домініканська Республіка.

Група D: Азія 1, Парагвай, Малі, Ізраїль.

Поки що відомі 12 із 16 команд-учасниць турніру. Ще три збірні визначаться в Кубку Азії U-23 (15 квітня – 3 травня), а остання путівка дістанеться переможцю міжконтинентального плей-оф між чотирьма командами Азії та Африки (від Африки в плей-оф гратиме команда Гвінеї).

Олімпійська збірна Аргентини виграла футбольний турнір у 2004 та 2008 році. Олімпійська збірна Марокко брала участь на Олімпіаді у 2012 році, тоді команда не змогла вийти з групи. 

🔥Матеріал представлення суперників України ТУТ.

  • Раніше повідомлялося, що Ліонель Мессі серйозно роздумує щодо участі в футбольному турнірі Олімпійських Ігор 2024 року.
  • Збірна України U-23 знаходилася у четвертому кошику посіву для жеребкування. Команда Ротаня відібралася на Олімпіаду за підсумками Євро-2023 U-21, де дійшла півфіналу.
  • Футбольний турнір Олімпіади пройде у період з 24 липня по 9 серпня у семи містах Франції: Париж, Марсель, Ліон, Бордо, Сент-Етьєн, Ніцца та Нант.