Мессі дублем асистів допоміг Інтеру Маямі відсвяткувати перемогу в Лос-Анджелесі: Кривцов отримав середню оцінку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
361
0 голосів
Мессі дублем асистів допоміг Інтеру Маямі відсвяткувати перемогу в Лос-Анджелесі: Кривцов отримав середню оцінку
Сергій Кривцов та Ліонель Мессі. Фото: Google
Інтер Майамі впевнено переміг Лос-Анджелес з рахунком 3:1. Відомі оцінки українського захисника Сергія Кривцова та героя поєдинку Ліонеля Мессі.

У ніч на четверте вересня Інтер Маямі, за який виступає вітчизняний захисник Сергій Кривцов та легенда світового футболу Ліонель Мессі, в рамках регулярного чемпіонату MLS переміг Лос-Анджелес (3:1). 

Наш співвітчизник вийшов у стартовому складі з цілим рядом зіркових колишніх футболістів Барселони: Ліонелем Мессі, Жорді Альбою та Серхіо Бускетсом.

Команда тричі забила супернику після точних ударів Факундо Фаріаса, Леонардо Кампана та Альби. Мессі на цей раз не забивав, але відзначився двома результативними передачами.

Кривцов, як і легенди Барси Мессі та Бускетс, відіграв цей переможний матч повністю. 

Статистичник портал Sofascore оцінив гру українця на 6.8, а легендарного Мессі – на 8.2, що дозволило форварду стати найкращим гравцем матчу.

  • Українець у цьому сезоні в усіх турнірах відіграв за американську команду 30 матчів, забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • На рахунку зіркового аргентинця 11 поєдинків, 11 забитих м’ячів та п’ять асистів.
  • Після цієї гри Інтер Маямі у турнірній таблиці Східної конференції MLS із 25 очками в активі посідає 14 позицію з 15 команд.
  • Наступну гру команда з Флориди зіграє на своєму полі проти Спортінга КС.