«Кучер – це не тренер, а футбольне нещастя»: Береза назвав головних винуватців вильоту Дніпра-1 із єврокубків

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2166
0 голосів
«Кучер – це не тренер, а футбольне нещастя»: Береза назвав головних винуватців вильоту Дніпра-1 із єврокубків
Олександр Кучер. Фото: Google
Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза піддав нищівній критиці виступи і результати команди на старті нового сезону, відкрито звинувативши в цьому її колишнього головного тренера Олександра Кучера.

Юрій Береза розлого розповів про співпрацю з колишнім головним тренером Дніпра-1 Олександром Кучером з перших кроків фахівця в дніпровському клубі.

Ще на початку роботи Кучера в СК Береза, м’яко кажучи, не вірив у те, що Кучер зможе досягти з Дніпром-1 гідних результатів. 

«Після програшу АЕКу (Ларнака) у минулому сезоні я намагався поговорити з Кучером, але мені здалося, що цей молодий чоловік якийсь неадекватний.

У мене з усіма тренерами було абсолютне порозуміння і контакт, але не з ним. Я ставив йому футбольні питання, а у відповідь він ніс якусь нісенітницю». 

Свого часу Береза навіть відкрито говорив виконавчому директору Дніпра-1 Андрію Русолу, що Кучер не справляється зі своїми обов’язками і пророкував команді безславну участь у єврокубках.

«Був момент, що я не витримав і сказав Русолу: «Ви вже щось робіть (із Кучером)», але він відповів, що є контракт і його потрібно дотримуватись.

У нас зараз буде дуже багато фінансових питань до Русола стосовно вильоту із єврокубків. Як виявилось, Кучер – це не тренер, а футбольне нещастя. Пара Кучер – Красніков – основні винуватці вильоту Дніпра-1 з єврокубків», – розповів Береза в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Олександр Кучер подав у відставку з посади головного тренера СК Дніпро-1 після поразки команди у четвертому турі УПЛ від київської Оболоні (1:2).
  • Фахівець очолив Дніпро-1 у сезоні 2022/23, після того, як команду залишив хорватський спеціаліст Ігор Йовічевіч, який у свою чергу перебрався до донецького Шахтаря.
  • Під керівництвом Кучера Дніпро-1 провів 46 матчів, у 25 із них він святкував перемогу, дев'ять зіграв у нічию і 13 програв.
  • Контракт фахівця з дніпровським клубом був розрахований до літа 2024 року.