«Ми маємо поважати суперника»: Ребров перед матчем оцінив силу збірної Боснії і Герцеговини

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
235
0 голосів
«Ми маємо поважати суперника»: Ребров перед матчем оцінив силу збірної Боснії і Герцеговини
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний національної збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями від поєдинку проти Боснії Герцеговини в рамках відбору до Євро-2024.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про власні очікування від гри з Боснією і Герцеговиною в рамках півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«Ми всі розуміємо, що це буде дуже важка гра. Ми гратимемо на виїзді. Мені байдуже, як Боснія і Герцеговина грала у кваліфікації. Так, вони були п'ятими в групі, але на цей матч будь-яка команда дуже добре підготуватись і показати свій найкращий футбол. Ми розуміємо, що буде важка гра і готуємось до цього.

Ви точно не знайдете у наших гравців неповагу до боснійської команди. Це хороша команда з хорошими гравцями, але я завжди кажу, що ми маємо концентруватись на нас. Ми маємо поважати суперника і концентруватись на нас», – сказав Ребров на передматчевій пресконференції.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо збірна України зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.