Малиновський отримав найнижчу оцінку серед гравців Дженоа у грі з Торіно: українця замінили у другому таймі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
466
0 голосів
Малиновський отримав найнижчу оцінку серед гравців Дженоа у грі з Торіно: українця замінили у другому таймі
Руслан Малиновський, фото: Дженоа
Український півзахисник Руслан Малиновський знов вийшов у старті Дженоа. На цей раз Руслан зіграв проти Торіно, але вже у другому таймі він був замінений.

Руслан Малиновський вийшов у старті Дженоа на матч проти Торіно. В попередньому матчі команди українець також вийшов у стартовому складі команди.

Малиновський не відзначився результативними діями та був замінений у другому таймі на 58 хвилині при рахунку 0:0. Замість нього вийшов Беркан Кутлу.

На 21 хвилині гри Руслан отримав жовту картку. Дженоа програла Торіно 0:1, пропустивши у кінці гри на четвертій доданній хвилині. 

Статистичний портал Sofascore поставив українцю найгірший бал з усіх гравців Дженоа, які вийшли у старті – 6,4. Таку ж оцінку Руслан отримав за свою дебютну гру проти Лаціо.

Торіно – Дженоа – 1:0

Голи: Радоніч, 94.

3 вересня. 19:30. Турін. Стадіон «Олімпіко ді Торіно».

  • В наступному, четвертому турі італійської Серії А, Дженоа вдома зіграє проти Наполі. Матч відбудеться 16 вересня. Початок гри о 21:45.
  • За підсумками минулого сезону Дженоа повернулася до Серії А.
  • Контракт українського півзахисника належить марсельському Олімпіку. Орендна угода між французами та італійцями розрахована до 30 червня 2026 року.
  • У сезоні 2020/2021 українець став найкращим асистентом Серії А (12 гольових передач) у складі Аталанти.