Динамо отримало 750 тисяч євро за успіхи Циганкова у Жироні: киянам також нещодавно заплатили за Забарного

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
644
0 голосів
Динамо отримало 750 тисяч євро за успіхи Циганкова у Жироні: киянам також нещодавно заплатили за Забарного
Віктор Циганков, фото: Жирона
Київське Динамо нещодавно отримало близько семи мільйонів євро від Борнмута за Іллю Забарного. Також клуб продовжує заробляти на продажі Віктора Циганкова до Жирони.

Про це розповів ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський.

«Зараз є такий доволі дивний стереотип, що Динамо – нібито бідна команда навіть порівняно з Поліссям або ЛНЗ. Насправді там не все так погано: клуб весь час отримує кошти зі своїх трансферів.

Я знаю, що нещодавно отримали транш ледь не на сім мільйонів за Забарного, отримали два бонуси від Циганкова – 250 тисяч євро за місце, яке минулого сезону команда зайняла в Ла Лізі та «п’ятихаточка» за те, що Циганков зіграв 20 матчів. І після наступних 20 матчів буде ще «п’ятихаточка». Тобто весь час команда отримує якісь гроші», – сказав Співаковський.

  • Ілля Забарний став гравцем Борнмута в січні 2023 року, перейшовши за 15 мільйонів євро з київського Динамо.
  • Циганков перейшов до іспанського клубу в зимове трансферне вікно з Динамо за п'ять мільйонів євро + 50% від подальшого продажу.
  • У матчі четвертого туру чемпіонату Іспанії Жирона на своєму полі приймала Лас-Пальмас. Матч завершився перемогою команди Циганкова та Артема Довбика з рахунком 1:0.