Безпрограшна серія Жирони триває чотири матчі: як Циганков та Довбик зіграли проти Лас-Пальмаса

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1976
0 голосів
Безпрограшна серія Жирони триває чотири матчі: як Циганков та Довбик зіграли проти Лас-Пальмаса
Віктор Циганков та Артем Довбик. Фото: Жирона
У матчі четвертого туру чемпіонату Іспанії Жирона на своєму стадіоні приймала Лас-Пальмас. Поєдинок завершився перемогою команди Віктора Циганкова та Артема Довбика з рахунком 1:0.

Лас-Пальмас не зміг перервати безвиграшну серію, яка до цього матчу налічувала вже три гри, натомість Жирона здобула третю перемогу поспіль в Ла Лізі.

Віктор Циганков потрапив у стартовий склад своєї команди на матч, проте Артем Довбик залишився в запасі команди. У першому таймі жодна з команд не зуміла відзначитись забитим голом, тому гравці пішли на відпочинок за рахунку 0:0 на табло.

У другій половині гри Артем Довбик замінив Стуані на 62-й хвилині, а на 75-й Віктор Циганков залишив поле, а замість нього вийшов Порту.

Саме останній зумів відкрити рахунок у матчі, який йшов до нульової нічиї. Іспанець забив головою з близької відстані, відгукнувшись на ювелірну навісну передачу, яку виконав Ян Коуту.

Жирона – Лас-Пальмас – 1:0

Голи: Порту, 89

2 вересня. 15:00. Жирона. Стадіон «Естадіо Мунісіпаль де Монтіліві»

  • Для каталонського клубу це четвертий поєдинок поспіль без поразок, а підопічні Гарсії Пім'єнти не перемагають уже чотири гри поспіль.
  • Перемога дозволила Жироні вийти на друге місце у турнірній таблиці Ла Ліги з десятьма очками. У Лас-Пальмаса два бали та лише 17 позиція.
  • У наступному турі чемпіонату Іспанії Жирона зіграє проти Гранади на виїзді. Гру заплановано на 18 вересня.
  • Лас-Пальмас 17 вересня поміряється силами із Севільєю.