Мудрик, Яремчук і Малиновський дізнались вердикт від аналітиків: які оцінки отримали українці у Європі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
133
1 голос
Мудрик, Яремчук і Малиновський дізнались вердикт від аналітиків: які оцінки отримали українці у Європі
Михайло Мудрик та Рахім Стерлін. Фото: Google
У неділю, 17 березня, троє провідних гравців збірної України мали ігрову практику у складі своїх клубів. Мудрик допоміг Челсі пробитися до 1/2 Кубка Англії, Малиновський з Дженоа відібрав очки у Ювентуса, а Яремчук та його Валенсія програли Вільярреалу.

Перед приїздом до табору національної збірної України Михайло Мудрик, Руслан Малиновський та Роман Яремчук добряче розім'яли м'язи у футболках своїх клубів.

На гру 1/4 фіналу Кубка Англії проти Лестера (4:2) Михайло Мудрик вийшов на поле у стартовому складі та був замінений на 78-й.

Статистичний портал WhoScored поставив українцеві оцінку в 6.9 балів, що є середньою оцінкою серед всіх гравців стартового складу синіх.

Руслан Малиновський взяв участь у матчі 29-го туру Серії А проти Ювентуса (0:0). Наш співвітчизник вийшов на заміну на 70-й хвилині гри. У цьому поєдинку Руслан встиг здійснити лише 6 дотиків до м'яча, відповідно й отримав дуже низький бал – 6,4.

Роман Яремчук вийшов у стартовому складі Валенсії на матч з Вільяреалом (0:1) та відіграв 71 хвилину. Результативними діями не відзначився, але дістав пристойні цифри – 6.7.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 30 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.
  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 27 поєдинків в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за «кажанів», у складі яких виступає на правах оренди з Брюгге, 23 поєдинки в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в три мільйони євро.