«Для мене це вперше за 14 років»: гравець збірної України пояснив, чому випав із стартового складу свого клуба

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
72
1 голос
«Для мене це вперше за 14 років»: гравець збірної України пояснив, чому випав із стартового складу свого клуба
Сергій Сидорчук. Фото: Google
Український півзахисник бульгійського Вестерло Сергій Сидорчук розповів, чому він провів на лаві запасних увесь поєдинок 29-го туру Ліги Жупіле проти Мехелена (1:3).

Роки дають про тебе знати. 32-річний хавбек Вестерло Сергій Сидорчук відверто зізнався, що не витримує темпу виступів у чемпіонаті Бельгії і саме через це, відсутність великої перерви взимку, він сам попросив головного тренера, точніше натякнув, що йому потрібен час аби перевести подих.

«Одна з причин – результати команди. Ми два матчі не могли виграти. Друга причина – моя не зовсім впевнена гра, не така, яку очікують.

Третя – я не дуже «свіжий», скажімо так. Спілкувався з тренером, він запитував, чому так. Я йому чесно відповів, що для мене це вперше за 14 років, що взимку не було вихідних. Ми дуже рано з Динамо почали сезон, потім у мене не було вихідних. Не відчуваю фізичної втоми, але це, напевно, хвиля за хвилею накочується», –  розповів Сидорчук в інтерв'ю телеграм-каналу ТаТоТаке.

  • Вестерло після 29 турів має в доробку 29 очок та займає 11-ту сходинку у турнірній таблиці бельгійської Ліги Жупіле.
  • В наступному турі Сидорчук і компанія вдома прийматимуть Генк. Поєдинок заплановано на 17 березня. Почтаок гри о 19:30.
  • Сергій Сидорчук в поточному сезоні провів у складі Вестерло 22-ва поєдинки: гол, результативна передача та один автогол.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного українця у 2,2 млн євро.