Сидорчук здивував вибором найцікавіших команд УПЛ: Динамо та Шахтар в список не потрапили

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
179
1 голос
Сидорчук здивував вибором найцікавіших команд УПЛ: Динамо та Шахтар в список не потрапили
Групове фото Кривбаса. Фото: ФК Кривбас
Опорний півзахисник Бельгійського Вестерло та національної збірної України розповів, що навіть граючи в Лізі Жупіле, він продовжує спостерігати за матчами в УПЛ, де захоплюється найбільше грою Кривбаса.

Екскапітан київського Динамо Сергій Сидорчук в поточному чемпіонату української Прем’єр-ліги найбільше симпатизує не своєму колишньому клубу, а Кривбасу.

«Мені дуже подобається, як грає Кривбас. У Юрія Миколайовича (Вернидуба) раніше так грала Зоря. Дуже цікаво спостерігати, як Кривбас грає на м’ячі, розвиває швидкі атаки». 

Подобається Сидорчуку і тренерська манера керманича одеського Чорноморця Романа Григорчука та амбітний виклик для Желько Любеновича на чолі Миная.

«Ще мені буде цікаво подивитись за Минаєм, я дивився їх матч з Шахтарем. Вони також пробують грати у футбол.

Також заслуговує на увагу робота Романа Йосиповича Григорчука. Було б цікаво подивитись на нього у команді, де немає проблем», – розповів Сидорчук в коментарі ТаТоТаке.

  • Після 21-го туру Кривбас, Чорноморець та Минай займають другу, десяту та 16-ту сходинки у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги відповідно.
  • Сергій Сидорчук в поточному сезоні провів у складі Вестерло 22-ва поєдинки: гол, результативна передача та один автогол.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного українця у 2,2 млн євро.