«Це дуже важлива задача, яку ми ставимо»: Шевченко розповів про ціль збірної України у березневих матчах

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
104
0 голосів
«Це дуже важлива задача, яку ми ставимо»: Шевченко розповів про ціль збірної України у березневих матчах
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Шевченко розповів про початок підготовки збірної України до плей-оф кваліфікації до Євро-2024, а також про ціль національної команди.

Президент УАФ Андрій Шевченко поділився очікуваннями від поєдинку плей-оф кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року між збірними України та Боснії і Герцеговини:

«Це дуже важлива задача, яку ми ставимо – вийти на чемпіонат Європи. І я вірю, що наша команда вийде на чемпіонат Європи. Хотілося б також привітати нашу команду U-17, яка пройшла в другий раунд чемпіонату Європи.

Дуже важливо підтримувати наших героїв. Вони надихають нас і дають нам сили. Дякую. Слава Україні», – сказав Шевченко на пресконференції. 

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.
  • 25 січня Андрія Шевченка за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.