Колишня зірка Ювентуса назвав головну перевагу збірної Боснії над Україною – Реброву варто прислухатися

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4477
1 голос
Колишня зірка Ювентуса назвав головну перевагу збірної Боснії над Україною – Реброву варто прислухатися
Міралем П'янич. Фото: Google
Один з лідерів національної збірної Боснії і Герцеговини Міралем П'янич поділився очікуваннями від протистояння в матчі плей-оф до Євро-2024 проти команди України, назвавши його матчем життя.

Міралем П'янич визнає силу національної збірної України, але певен, що він та його партнери по національній збірній Боснії і Герцеговини можуть позбавити путівки на Євро-2024 команду Сергія Реброва.

«Я очікую на матч свого життя. Моя мрія – потрапити з національною збірною на чемпіонат Європи. На нас очікує важкий матч, але велика мотивація та домашня публіка будуть для нашої команди перевагою.

У нас є кілька гравців, що мають більше досвіду, ніж молоді хлопці, і ми повинні передати його всій команді. Очікую на майбутній збір та приїду з великою мотивацією», – сказав П’янич в інтерв’ю пресслужбі футбольного союзу БіГ.

Міралем П'янич провів за Боснію і Герцеговину 114 матчів, що є другим показником в історії цієї збірної. Більше матчів за національну команду має лише Едін Джеко (133).

За час професійної кар'єри П'янич, який зараз відверто дограє у складі Аль-Шарджу з ОАЄ, також виступав за французькі Мец та Ліон, італійські Рому і Ювентус, іспанську Барселону й турецький Бешикташ.

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле» о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.