Динамо продовжує отримувати гроші за трансфери Циганкова та Забарного: відомо, які суми йдуть на рахунок киян

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
590
0 голосів
Динамо продовжує отримувати гроші за трансфери Циганкова та Забарного: відомо, які суми йдуть на рахунок киян
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів, що київське Динамо продовжує отримувати фінансові надходження від трансферів Віктора Циганкова у каталонську Жирону та Іллі Забарного у англійській Борнмут.

Михайло Співаковський заявив, що від переходу Іллі Забарного столичний гранд влітку отримав від Борнмута значну суму грошей.

«Насправді не все у Динамо з фінансами так погано, як то кажуть. Клуб увесь час отримує кошти та бонуси від своїх трансферів. Я знаю, що нещодавно отримали транш ледве не на сім мільйонів за Забарного».

Також журналіст сказав, що перехід Віктора Циганкова та його гра у Жироні принесуть киянам у майбутньому кошти.

«Отримали два бонуси від Циганкова: 250 тисяч за місце, яке Жирона посіла в минулому сезоні (десяте), і 500 тисяч за те, що він зіграв 20 матчів. І після наступних 20 буде ще 500», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

  • У січні цього року Динамо продало Віктора Циганкова у Жирону за п'ять мільйонів євро та Іллю Забарного у Борнмут за 22 млн. З моменту трансферів пройшло більше ніж півроку, але кияни продовжують отримувати гроші від цих угод.
  • Циганков у складі Жирони провів вже 22 матчів, в яких забив три голи та віддав сім результативних передач. У нинішньому сезоні Віктор зіграв у трьох поєдинках Прімери та відзначився однією результативною передачею. Його контракт розрахований до 2027 року.
  • Забарний за Борнмут провів вісім поєдинків. У цьому сезоні на рахунки Іллі три матчі без результативних дій. Його угода діє до 2028 року.