«Виглядає загубленим у футболці Челсі»: англійські ЗМІ оцінили виступ Мудрика в програному матчі проти Ноттінгему

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
708
0 голосів
«Виглядає загубленим у футболці Челсі»: англійські ЗМІ оцінили виступ Мудрика в програному матчі проти Ноттінгему
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Британська преса оцінила гру вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика у матчі четвертого туру чемпіонату Англії проти Ноттінгем Фореста (0:1).

Сьогодні, 2 вересня, Челсі на своєму полі мінімально поступився Ноттінгем Форесту. На 77-й хвилині гри на полі з'явився Михайло Мудрик, але нічим результативним відмітитися не зміг.

Британська преса не у захваті від гри нашого співвітчизника і вважає, що вінгер має використовувати свої можливості, щоб стати гравцем основи.

Football London - б/о

І знову не вдалося домогтися потрібного ефекту.

Standard - 6/10

Не вплинув на хід гри, і його пас ледь не призвів до контратаки.

Goal - 4/0

Знову не вистачило впливу з лави запасних. Це стає все більш помітною тенденцією для гравця, якому дійсно необхідно використовувати свої можливості.

The Sun - 5/10

Навряд чи його можна було вловити. Завданням було навішувати м'ячі в штрафний, а ледачий пас ледь не призвів до чергового голу. Зараз він виглядає загубленим у футболці Челсі. Потрібна серія ігор, щоб як слід увійти в ритм.

  • У перших двох турах АПЛ цього сезону Челсі зіграв внічию із Ліверпулем (1:1) та поступився Вест Гему (1:3). Мудрик в обох випадках виходив на заміну. А от третій тур пропустив через проблеми зі здоров’ям.
  • Михайло перейшов до стану лондонців із Шахтаря у січні цього року за 70+30 мільйонів євро.
  • Контракт гравця розрахований до 2031 року.
  • В 5-му турі АПЛ Челсі поїде в гості до Борнмута. Гру заплановано на 17 вересня.
  • Після гри з Ноттінгемом команда Маурісіо Почетіно, маючи чотири очки в активі, посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ.