«Це буде нелегко»: Луческу розповів, що може врятувати Динамо – відверта заява Містера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
247
1 голос
«Це буде нелегко»: Луческу розповів, що може врятувати Динамо – відверта заява Містера
Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу впевнений, що бухарестському Динамо цілком по силам втриматися у елітному дивізіоні румунського футболу.

Один з грандів румунського футболу Динамо з Бухареста переживає одні з найгірших часів у своїй історії.

За підсумками регулярного чемпіонату «червоні собаки» фінішували у другій половині турнірної таблиці і тепер замість боротьби за місця в єврокубках будуть битися за виживання.

Однак, Мірча Луческу впевнений, що панікувати фанам Динамо не варто – їх комана втримається в еліті. Віра Луческу насамперед ґрунтується на тому, що зараз команду з Бухареста тренує хорат Желько Копіц.

 «Динамо дуже змінилося в порівнянні з тим, як воно виглядало восени. На полі з'явилися дуже досвідчені гравці. Шкода, що вони не румуни, і мені від цього боляче, але ті, хто на полі, виконують свою роботу, і я сподіваюся, що їм вдасться врятуватися.

Що додає мені впевненості найбільше, так це присутність на чолі команди досвідченого тренера. Желько– хороший тренер. Хоча, це буде нелегко (зберегти прописку)», – сказав Луческу в коментарі digisport.ro

  • Після 30-ти турів Динамо (Бухарест) фінішувало на 14-му місці з 16-ти команд в турнірній таблиці румунської Ліги 1.
  • Тепер команда з Бухареста гратиме у Групі на вибування.

Нагадаємо, що останнім місцем роботи 78-річного Мірчі Луческу було київське Динамо, яке він самовільно залишив у листопаді минулого року.

  • У столиці України Луческу став чемпіоном УПЛ, завоював Суперкубок та національний Кубок.
  • Окрім київського Динамо, Луческу також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, російський Зеніт та Шахтар з Донецька.