«Я багато розмовляю з Зінченком»: Ребров розповів, чи допоможе гравець Арсенала збірній України після травми

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
73
1 голос
«Я багато розмовляю з Зінченком»: Ребров розповів, чи допоможе гравець Арсенала збірній України після травми
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров пояснив присутність у списку гравців на поєдинок плей-оф до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини захисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка, який тривалий час заліковує травму.

Сергій Ребров нарешті оголосив офіційний список гравців, яких він викликав під знамена національної збірної на матч плей-оф до Євро-2024 проти команли Боснії та Герцеговини та пояснив присутність в ньому захисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка, який тривалий час не має ігрової практики за свій клуб. 

«З Зінченком я багато розмовляю і я вкурсі його травми. Ми сподіваємося, що він буде вже в заявці на наступний матч Арсенала. У нього є ще дві гри, тому будемо дивитися. Головне, що він вже працює у загальній групі з командою. Я впевнений, що він допоможе збірній», – сказав Ребров під час пресконференці в Будинку футболу.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.