Карпати обіграли Епіцентр у Першій лізі: дебютні голи новачків продовжили успішну серію команди Маркевича

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
428
0 голосів
Карпати обіграли Епіцентр у Першій лізі: дебютні голи новачків продовжили успішну серію команди Маркевича
Карпати – Епіцентр. Фото: Карпати
Карпати з третьої спроби таки переграли Епіцентр у Першій лізі. Допомогли у цьому прем'єрні голи Крістіана та Віталія Равлика, які відзначилися першими забитими м'ячами за «левів».

2 вересня в матчі шостого туру групи А Першої ліги на стадіоні «Україна» зустрілися львівські Карпати та Епіцентр з Кам’янець-Подільського.

Підопічні Мирона Маркевича підходили до цього матчу з подвійною мотивацією, адже минулого сезону команда Сергія Нагорняка завдала «левам» двох поразок у двох матчах, що, в якійсь мірі, відгукнулося Карпатам у боротьбі за УПЛ.

Матч розпочався на зустрічних фронтах, команди одразу почали створювати нагоди для того, щоб забити м’яч, але ігровий снаряд вперто не хотів іти у ворота як голкіпера Карпат Андрія Кожухара, так і його візаві з Епіцентра Сергія Чернобая. Втім, перший тайм так і закінчився з нульовою нічиєю.

В другому таймі активності не бракувало. Були і постріл Владислава Мороза з другої третини поля, і удар Крістіана через себе. Але гол у матчі стався аж на 74 хвилині. Крістіан ефектно замкнув простріл з флангу і поклав м’яч під ближню штангу воріт Чернобая. Цей м'яч для бразильця став дебютним у складі «левів».

На 80 хвилині новачок Карпат Віталій Равлик дальнім ударом в дев’ятку забив другий гол «левів» у даному матчі поставив крапку в поєдинку. Карпати з третьої спроби в Першій лізі перемогли Епіцентр.

Футбол. Україна. Перша ліга

Карпати – Епіцентр – 2:0.

Голи: Крістіан 74, Равлик 80.

  • Карпати продовжили свою безпрограшну серію в Першій лізі до п'яти матчів (чотири перемоги, одна нічия)
  • Далі команди зіграють наступного тижня (базова дата – 9 вересня).
  • Карпати у Волочиську зіграють проти Агробізнеса.
  • Епіцентр вдома прийматиме Буковину.