«Переконаний, що наша команда здатна перемогти Україну»: тренер Боснії – про стиковий матч проти Реброва і Ко

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
292
1 голос
«Переконаний, що наша команда здатна перемогти Україну»: тренер Боснії – про стиковий матч проти Реброва і Ко
Саво Мілошевич. Фото: Google
Головний тренер національної збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевич вважає, що його команді по силам здолати у матчі-плей-оф відбору до Євро-2024 команду України.

Саво Мілошевич поважає та знає міць національної збірної України, але зовсім не боїться команду Сергія Реброва, яку більшість експертів вважає безумовним фаворитом у протистоянні з Боснією і Герцеговиною у матчі-плей-оф до Євро-2024.

«Чи здатна ця команда перемогти Україну і можливого наступного суперника? Переконаний, що так. Легко не буде, Україна – індивідуально якісна команда.

Але я вважаю, що в таких іграх важливіше мати міцну та компактну команду, яка знає чого хоче з першої та до останньої хвилини», – сказав Мілошевич в інтерв'ю пресслужбі Футбольного союзу Боснії і Герцеговини. 

Нагадаємо, що національна збірна України завершила 2023 рік на 22-й позиції у рейтингу ФІФА, що є найкращим показником за останні десять років. 

Однак в оновленому табелі про ранги втратила дві позиції й нині посідає 24-й рядок.

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму. Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку.
  • Боснія і Герцеговина у групі J фінішувала п'ятою.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.