Мінспорту опублікував заявку збірної України на гру проти Боснії: тренерський штаб Реброва не згоден зі списком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
724
1 голос
Мінспорту опублікував заявку збірної України на гру проти Боснії: тренерський штаб Реброва не згоден зі списком
Збірна України з футболу. Фото: УАФ
У штабі збірної України здивовані опублікованим міністерством молоді та спорту списком гравців, які вирушать до Боснії на поєдинок плей-оф відбору на Євро-2024.

Міністерство молоді та спорту України опублікувало склад делегації національної збірної України, який відправиться на матч плей-оф відбору до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.

Проте у тренерському штабі Сергія Реброва здивовані опублікованим списком гравців, адже за багатьма позиціями він не відповідає дійсності.

Наприклад, півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко та динамівець Віталій Буяльський, який перебуває у резервному переліку, на сьогодні є травмованими. При цьому характер ушкоджень обох гравців повністю виключає участь футболістів у березневих поєдинках збірної України.

Справжній список, як очікується, буде оприлюднено за тиждень, повідомляє журналіст Дмитро Ільченко.

  • Підопічні Сергія Реброва навесні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.