«Можливість отримання додаткової інформації»: Шевченко розповів, що очікує арбітрів після проходження поліграфу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
86
0 голосів
«Можливість отримання додаткової інформації»: Шевченко розповів, що очікує арбітрів після проходження поліграфу
Андрій Шевченко. Фото: Google
Новий президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко розповів про реформу суддівства в українському футболі, зокрема про впровадження поліграфу для арбітрів.

Президент УАФ Андрій Шевченко розповів про ідею впровадження поліграфу для арбітрів українського чемпіонату:

«Ми розглядаємо поліграф як можливість отримання додаткової інформації, щоб розуміти, з якими арбітрами ми можемо працювати, а з якими – ні. Ефективність цього методу мені підтвердили співробітники спецслужб, представники компаній, які використовують цю технологію. Тому якщо арбітр не пройде поліграф – він не повернеться до роботи.

УАФ відповідає за підготовку арбітрів, тому ми прийняли рішення стосовно них. Що ж до інших ймовірних учасників процесу, то це справа клубів і відповідних правоохоронних органів», –  розповів Шевченко в інтерв'ю Tribuna.

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.