Луческу відхилив пропозицію в десять мільйонів євро: на рішення екстренера Динамо вплинула дружина

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
160
3 голоси
Луческу відхилив пропозицію в десять мільйонів євро: на рішення екстренера Динамо вплинула дружина
Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній головний тренер українських грандів Динамо та Шахтаря, нині тимчасово безробітний Мірча Луческу, виявляєть дуже шанує свіжі фрукти на своєму столі і лише зі своєї ділянки, за яку спеціалісту-латифундисту пропонували 10 млн євро.

Мірча Луческу вже багато років займається бізнесом у сфері нерухомості, і його справи у цій сфері йдуть дуже добре. Згідно з останнім рейтингом румунського порталу TOP 300 Capital, статки екстренера київського Динамо становлять близько 35 мільйонів євро.

І взимку вони могли суттєво збільшитися. Луческу отримав пропозицію на суму в 10 млн євро за землю в Яссах. Однак сивочола легенда румунського футболу навіть не захотів слухати цю пропозицію і відхилив її, повідомляє Cancan.

За інформацією джерела, дружина Луческу, Нелі, емоційно прив'язана до землі в Яссах і саме вона відіграла важливу роль у прийнятті цього рішення. 

А ще, Луческу не захотів продавати землю, бо на ній росте великий фруктовий сад, плодами з якого він та його родина полюбляють ласувати.

Нагадаємо, що останнім місцем роботи 78-річного Мірчі Луческу було київське Динамо, яке він самовільно залишив у листопаді минулого року.

  • У столиці України Луческу став чемпіоном УПЛ, завоював Суперкубок та національний Кубок.
  • Окрім київського Динамо, Луческу також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, російський Зеніт та Шахтар з Донецька.