Шевченко прокоментував призначення нової голови комітету арбітрів: президент УАФ назвав задачі Монзуль

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1603
0 голосів
Шевченко прокоментував призначення нової голови комітету арбітрів: президент УАФ назвав задачі Монзуль
Катерина Монзуль. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Шевченко прокоментував призначення Катерини Монзуль головою комітету арбітрів та назвав завдання, які стоять перед очільницею суддівського корпусу.

Андрій Шевченко прокоментував рішення УАФ щодо призначення Катерини Монзуль головою комітету арбітрів:

«Ми змінили голову суддівського комітету, нею стала Катерина Монзуль. Ми дали їй можливість сформувати суддівський комітет. Ми хочемо запровадити детектор брехні на поліграфі та жеребкування.

У неї є трошки часу це сформувати та дати пропозиції, і ми це все будемо вводити. Головна задача – повернути довіру українського футболу до наших суддів», – сказав Шевченко в ефірі UPL.TV.

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.
  • Раніше футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів про команду голови комітету арбітрів УАФ Катерина Mонзуль, назвавши її помічників.