Коваль з Шерифом вийшов до групи Ліги Європи: Михайличенко не допоміг Загребу, Харатін та Пластун не грали

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
251
0 голосів
Коваль з Шерифом вийшов до групи Ліги Європи: Михайличенко не допоміг Загребу, Харатін та Пластун не грали
Максим Коваль, фото: Google
Вчора, 31 серпня, відбулися останні матчі кваліфікації до Ліги Європи та Ліги конференцій. Українські гравці приймали участь у п'ятьох матчах.

Визначилися всі команди, які зіграють у групових стадіях єврокубків. Двоє українців зуміли пройти кваліфікацію до групового етапу Ліги Європи, ще троє зіграють у Лізі конференцій.

Ліга Європи

Спарта Прага – Динамо Загреб – 4:1

Український захисник Богдан Михайличенко не зміг допомогти загребському Динамо у кваліфікації Ліги Європи. Хорвати виграли першу гру 3:1, але у Чехії поступилися 1:4 та опустилися до Ліги конференцій. Михайличенко вийшов на поле у перерві, але результативними діями не відзначився. 

Шериф – Клаксвік – 2:1

Шериф з Молдови переміг вдома команду з Фарерських островів та пройшов до групового етапу Ліги Європи. Український воротар Максим Коваль відіграв повний матч та пропустив один гол.

Аякс – Лудогорець – 0:1

Український захисник Ігор Пластун залишився у запасі Лудогорця та не зіграв проти Аякса. Болгари виграли на виїзді, проте у першому матчі вони поступилися вдома 1:4. Лудогорець продовжить виступи у Лізі конференцій.

Зриньські – ЛАСК – 1:1

Новачок австрійської команди Максим Таловєров не зіграв у матчі проти боснійців. ЛАСК зумів вийти у груповий етап змагань, здобувши перемогу у першому матчі (2:1).

Ліга конференцій

Легія – Мідтьюлланд – 1:1

Польська Легія пройшла суперника після серії пенальті, зігравши обидва рази у нічию. Команда зіграє у груповому етапу Лізі конференцій. Український півзахисник Ігор Харатін не брав участі у матчі.