Динамо вилетіло з єврокубків: команда Луческу програла Бешикташу і покинула Лігу конференцій

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
874
0 голосів
Динамо вилетіло з єврокубків: команда Луческу програла Бешикташу і покинула Лігу конференцій
Бешикташ - Динамо. Фото: Getty Images
У четвер, 31 серпня, Динамо провело матч-відповідь проти Бешикташа (0:1) в рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій. Кияни покинули єврокубки цього сезону.

Динамо не змогло в гостях відігратися з Бешикташем у матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій після поразки у зустрічі грі із рахунком 2:3.

Єдиний та вирішальний гол у матчі забив Венсан Абубакар на 52-й хвилині. Він сам розібрався практично з усією обороною киян та поцілив у дальній кут воріт Георгія Бущана.

Динамівці до завершення матчу намагалися знайти ключ до воріт господарів, однак так і не змогли цього зробити. Навіть більше реальних гольових моментів до фінального свистка мав Бешикташ, і тільки чудова гра у воротах Бущана завадила турецькому колективу забити ще.

  • Таким чином, 1:0. Бешикташ обіграв Динамо та вийшов до групового етапу Ліги конференцій. Кияни не вийшли до євроосені вперше за 18 років. У сезоні 2005/06 біло-сині поступилися Туну (2:2, 0:1) у другому відбірковому турі Ліги чемпіонів та покинули єврокубки.
  • Наступний матч Динамо проведе 16 вересня вдома проти Ворскли у рамках сьомого туру УПЛ.