«Ні, це не байка, невеличкі проблеми дійсно були»: Ребров розповів історію про ситуацію з поліцією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
242
0 голосів
«Ні, це не байка, невеличкі проблеми дійсно були»: Ребров розповів історію про ситуацію з поліцією
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров мав проблеми з правоохоронними органами Англії через своє захоплення радіоспортом.

Сергій Ребров захоплюється радіоспортом. Через любов до цього виду спорту головний тренер збірної України мав проблеми з правоохоронними органами:

«Ні, це не байка, невеличкі проблеми дійсно були. Нормально, коли стоїть антена і твої сусіди просять у поліції розібратися та пояснити їм, що це таке. Я все розповів поліції, але я мав дозвіл на використання. Все було легально.

Дехто знає, що з ними спілкуюсь я, але це меншість. Я люблю брати участь саме у змаганнях, тому я не дуже багато розмовляю», – розповів Ребров ютуб-каналу Бомбардир.

Зазначимо, що радіоспорт – це вид аматорського радіозв'язку (на коротких і ультракоротких хвилях), яким займаються з дозволу адміністративних органів. Суть полягає у встановленні радіозв'язку з іншими радіоаматорами, підтвердженого шляхом обміну спеціальними поштовими картками (QSL-картки).

  • 49-річний фахівець є чемпіоном світу та Європи серед радіолюбителів.
  • Ребров грав у Англії за лондонські Тоттенгем (2000-2004) та Вест Гем (2004-2005) з перервою на оренду в турецький Фенербахче (2002-2004).
  • 9 вересня о 19:00 збірна України зіграє з Англією. 12 вересня на команду Реброва чекає матч зі збірною Італії, який розпочнеться о 21:45.