«Виділявся на фоні хлопців»: втрачений талант Динамо поділився спогадами про Зінченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
202
0 голосів
«Виділявся на фоні хлопців»: втрачений талант Динамо поділився спогадами про Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: Google
Вихованець академії київського Динамо Антон Котляр пригадав своє знайомство в юності із теперішнім захисником національної збірної України та лондонського Арсенала Олександром Зінченком.

Антон Котляр розповів, що Олександр Зінченко з юних літ виділявся шаленою відданістю праці. Обидва гравці свого часу перетиналися в молодіжно-юнацьких командах іллічівського Моноліту.

«Зінченко був у молодшій групі. Він виділявся на фоні хлопців. Недарма після Моноліту він одразу опинився у Шахтарі. Це талановитий та креативний гравець.

Перед тренуванням він приходив працювати, після важких занять залишався на 15-20 хвилин та допрацьовував. Це дуже дорогого вартує та дає свої плоди», –  розповів Котляр в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Антон Котляр за час професійної кар'єри захищав кольори Сталі з Кам'янського, рівненського Вереса, харківського Геліоса та Гірника-Спорт з Горішніх Плавнів.
  • Також Котляр нетривалий час пограв за Нафтан з Білорусі.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.