«Надокучлива та складна у реабілітації»: спортивний лікар пояснив характер травми Зінченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
339
0 голосів
«Надокучлива та складна у реабілітації»: спортивний лікар пояснив характер травми Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: Google
Спортивний лікар Дмитро Бабелюк відреагував на новину про рецидив старої травми в захисника національної збірної України та лондонського Арсенала Олександра Зінченка.

Дмитро Бабелюк по гарячим слідам, тобто після поєдинку 23-го туру АПЛ між Арсеналом та Ліверпулем (3:1) та найсвіжішої інформації в мережі про пошкодження Олександра Зінченка, спрогнозував, яка саме травма в українця.

«Зінченко і литковий мʼяз – це вже зламаний магнітофон на нашому каналі. Здавалося б, перед початком сезону гравець взяв достатньо довгу паузу щоб остаточно вилікувати проблему. Але, як бачимо, на фоні регулярних та надмірних навантажень проблема повертається. 

Мʼяз повинен набрати відповідний обʼєм та міць. Якщо у ньому є хоча б мінімальне ушкодження – не працює одразу цілий мʼяз. Саме тому ця травма така надокучлива та складна у реабілітації», – написав Бабелюк  у своєму телеграм-каналі.

  • Після 23-х турів Арсенал має в доробку 49 очок. Команда Мікеля Артети тримається другою в чемпіонських перегонах. Відставання від Ліверпуля, який окупував першу сходинку, становить два пункти.
  • У наступному турі Арсенал зіграє проти Вест Хема. Поєдинок заплановано на 11 лютого. Початок гри о 16:00.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.