Луческу готовий повернутись у футбол: екстренер Динамо поставив ультиматум відомому клубу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
499
1 голос
Луческу готовий повернутись у футбол: екстренер Динамо поставив ультиматум відомому клубу
Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу заявив, що готовий повернутися до Динамо, але не київського, а з Бухаресту. Фахівець разом з потенційно новим власником Іону Ціріаку вичікують, поки у клубу з'явиться нова інфраструктура.

Мірча Луческу все ж може повернутися до Динамо з Бухареста. Поки й досі не ясно у якій іпостасі, але сивочолий фахівець, натякнув,  що має статися аби він був у справі.

Йдеться про прихід до керівництва у бухарестському ФК бізнесмена-мільярдера  Іону Ціріаку і розвиток інфраструктури цього клубу. Насамперед, побудови нового, сучасного стадіону.

«Ми дві спортивні людини (Луческу та  Ціріаку). Поки у Динамо немає стадіону, годі сподіватися, що справи будуть розвиватися. Потрібно зробити серйозну тренувальну базу.

Давайте зрушимо цей проект з мертвої точки. Інакше не буде з чого починати. Думаю, ви забули, скільки мені років. Давай подивимось. Є про що поговорити», – цитує Мірчу Луческу румунський портал digisport.ro.

Останнім місцем роботи 78-річного Мірчі Луческу було київське Динамо, яке він самовільно залишив у листопаді минулого року.

  • У столиці України Луческу став чемпіоном УПЛ, завоював Суперкубок та національний Кубок.
  • Окрім київського Динамо, Луческу також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, російський Зеніт та Шахтар з Донецька.