«Він повинен показати себе тут»: менеджер Ломаченка розповів про рішення боксера щодо вибору вагової категорії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
213
0 голосів
«Він повинен показати себе тут»: менеджер Ломаченка розповів про рішення боксера щодо вибору вагової категорії
Василь Ломаченко. Фото: Google
Егіс Клімас, менеджер Василя Ломаченка (17-3, 11 KO), розповів, чому український боксер не переходитиме в іншу вагову категорію до завершення кар'єри.

Менеджер Василя Ломаченка Егіс Клімас розповів про рішення українського боксера не переходити в іншу вагову категорію:

«Він змушує себе утримувати вагу для виступів у легкій ваговій категорії. Ломаченко ніколи не спуститься у другу напівлегку вагу, тому що він уже підняв свій ліміт. Він сказав: «Гаразд, якщо я не можу отримати бої в другій напівлегкій вазі, я піднімуся в легку». Так що зараз він залишається в легкому дивізіоні.

Я особисто його запитав: «Чому б нам не повернутися в другу напівлегку вагу. Ми порвемо цей дивізіон. Ти за секунду станеш там чемпіоном». Він відповів: «Ні, я змусив себе стати легковаговиком. Як я можу спуститися в другу напівлегку вагу? Я повинен показати себе тут», – сказав Клімас в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) проведе свій бій проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) за пояс IBF 12 травня.

  • Українець свій останній бій провів у травні проти Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів.
  • Після цієї поразки український боксер взяв паузу в боксерських виступах.
  • Зазначимо, що наразі Василь Ломаченко виступає в легкій вазі.

Колишні українські чемпіони світу Андрій Котельник та В’ячеслав Сенченко в інтерв'ю сайту Sport-express.ua поділилися думками про майбутній титульний поєдинок Дениса Берінчика з Емануелем Наваррете, згадавши Василя Ломаченка.