Співпромоутер Ф'юрі пригрозив позовом журналістам: що не сподобалося фахівцю у перенесенні бою з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
751
0 голосів
Співпромоутер Ф'юрі пригрозив позовом журналістам: що не сподобалося фахівцю у перенесенні бою з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі Френк Воррен погрожує судом порталу ТalkSPORT, незгодного з перенесенням бою з Олександром Усиком.

У Британії продовжуються розбірки щодо травми Тайсона Ф'юрі, а саме розсічення, яка призвело до переносу поєдинку з Олександром Усиком, який мав відбутися 17 лютого.

Цього разу у центрі скандалу опинився портал ТalkSPORT, який стверджував, що Тайсон навмисно зірвав бій з українцем.

Френк Воррен зажадав вибачень від журналіста Адама Кеттералла та пригрозив позовом за наклеп. Промоутер заявив, що що боксери не відмовляються просто так, а подібні звинувачення досить серйозні.

Раніше ми писали, що «Циганський король» був змушений виправдовуватися перед власними вболівальниками, а британське ЗМІ зробило відверту заяву що розсічення Тайсона.

Також у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова висловилися щодо переносу бою Усика та Ф'юрі.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня.
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.