Фанати змусили Ф'юрі виправдовуватися: англійці знайшли доказ, який може довести, що зараз Тайсон не у формі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
104209
0 голосів
Фанати змусили Ф'юрі виправдовуватися: англійці знайшли доказ, який може довести, що зараз Тайсон не у формі
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський чемпіон світу Тайсон Ф'юрі був вимушений пояснювати власним вболівальникам, що дійсно набрав ідеальну форму для бою з Олександром Усиком, а не використав старе фото.

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі зірвав поєдинок за титул абсолюта з Олександром Усиком, заявивши, що отримав розсічення під час спарингу.

Британець запевнив усіх, що йому шкода переносити бій, адже він набрав фантастичну форму. У доказ цього «Циганський король» опублікував своє фото у трусах у соціальних мережах.

«Я перенесу поєдинок. Вийду в ринг, як тільки зможу. 2024 стане важливим роком для команди GK», – написав боксер.

Проте вболівальники з’ясували, що Ф'юрі позує у тих же яскраво-синіх шортах, у яких він був під час фотографії з колишнім боксером Дмитром Салітою у 2021 році.

Тайсону довелося виправдовуватися та доводити, що він справді набрав форму. Так, у програмі The MMA Hour, британець почав розповідати, що сидів на дієті та старанно тренувався. 

«Моя фотографія – це не стара фотографія, це нове фото. Я у фантастичній формі, я старанно тренувався. Я сидів на чудовій дієті і був готовий до рок-н-ролу».

Раніше ми писали, що колишні українські чемпіони світу з боксу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова поділилися своїми думками щодо переносу поєдинку між Ф’юрі та Усиком, який був запланований на 17 лютого.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.