Чи навмисно Ф’юрі зірвав бій з Усиком: британське джерело зробило відверту заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4785
0 голосів
 Чи навмисно Ф’юрі зірвав бій з Усиком: британське джерело зробило відверту заяву
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британська преса з’ясувала, чи правда, що Тайсон Ф’юрі навмисно отримав травму під час спарингу, бо хотів виграти час та краще підготуватися до бою з Олександром Усиком.

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком (21-0, 14 KO) перенесений через травму, а саме розсічення у британця. 

У ЗМІ, між експертами та вболівальниками боксу, точаться суперечки. Одні вважають, що «Циганський король» вдався до хитрощів і таким чином хоче виграти час у підготовці та збити бойовий настрій українцю, а інші впевнені, що пошкодження виникло дійсно випадково.

Британське видання Еxpress заявило, що у ніяких нокдаунах Тайсон під час підготовки не перебував, а навіть навпаки – змусив одного зі спаринг-партнерів залишити табір, бо боксер нічого не міг вдіяти з «Циганським королем».

Джерело стверджує, що англієць набрав дійсно відмінну форму, а тому ніяких хитрощів з боку його команди не було і розсічення є випадковістю.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова висловилися щодо переносу цього бою.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня.
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.