Запланований на 17 лютого вечір боксу перенесено: в Саудівській Аравії підтвердили скасування бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1221
0 голосів
Запланований на 17 лютого вечір боксу перенесено: в Саудівській Аравії підтвердили скасування бою Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх прокоментував інформацію про те, що чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі отримав травму під час спарингу.

Організатори бою Олександра Усик – Тайсон Ф'юрі перенесли вечір боксу 17 лютого на невизначений термін.

Про це у соцмережах оголосив Туркі Аль аш-Шейх, голова Головного управління з питань розваг Саудівської Аравії:

«Рішення було ухвалено після того, як Ф’юрі отримав розсічення над правим оком під час тренування в Ер-Ріяді. Запланований на 17 лютого вечір боксу в Ер-Ріяді буде перенесений на пізніший термін, а квитки будуть повернуті публіці. Розчарований Ф'юрі поділився своїми почуттями, висловивши своє спустошення невдачею після місяців самовідданої підготовки.

Ф'юрі вибачився перед усіма, кого торкнулася ця подія, включаючи його власну команду, команду Усика, бійців андеркарда та уболівальників. Ф'юрі, як і раніше, повернеться в ринг, як тільки його травма заживе. Він прагне влаштувати незабутнє видовище для любителів боксу у всьому світі».

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі повинні були битися 17 лютого за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Проте британський боксер зазнав травми під час спарингу.

Представники Усика, за даними ЗМІ, намагалися знайти Олександру нового суперника на 17 лютого. Зокрема, про готовність боксувати з українцем заявив обов'язковий претендент за лінією IBF, Філіп Хргович.