«Ще є порох у порохівницях»: Гвоздик назвав фаворита бою Ломаченко – Камбосос, вказавши на потенційну проблему

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
282
0 голосів
«Ще є порох у порохівницях»: Гвоздик назвав фаворита бою Ломаченко – Камбосос, вказавши на потенційну проблему
Усик, Ломаченко і Гвоздик. Фото: Top Rank
Український 36-річний боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) поділився своїми думками про майбутній бій Василя Ломаченка проти Джорджа Камбососа за титул IBF у легкій вазі.

Боксер Олександр Гвоздик в інтерв’ю сайту Sport-express.ua дав прогноз на поєдинок між своїм земляком Василем Ломаченком (17-3, 11 KO) та австралійцем Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО).

В експерта є сумніви, що Ломаченко у своєму віці зможе показати максимум своїх можливостей.

«Цікаво подивитися, що залишилося від Ломаченка сьогодні. Васі вже 35 років, а вагова категорія не важка. Тут потрібно завжди бути гострим, комбінаційним, а з віком це робити важче».

Також Гвоздик вказав на можливе несправедливе суддівство в бік австралійця, тому що бій проходитиме на батьківщині Камбососа. Однак він все одно віддає перевагу Ломаченку.

«Також у бою з Камбососом ключову роль можуть зіграти судді, тому що в рівному поєдинку ніхто перемогу Васі не віддасть. Але мені здається, у Ломаченка ще є порох у порохівницях, він повинен перемагати й знову ставати чемпіоном світу».

Гвоздик поділився своєю думкою й про те, чи зможе його земляк стати абсолютом.

«Тут справа не в здібностях Ломаченка, а в часі. Пояси всі розлетілися і щоб стати абсолютом йому потрібно провести чотири бої, а Вася останнім часом боксує рідко. До того ж я не знаю, як він почувається. Скажу так: абсолютом стати можливо, але зробити це буде непросто», – заявив боксер.

  • Бій Ломаченка проти Камбососа пройде 12 травня у Перті (Австралія);
  • Гвоздик свій найближчий поєдинок повинен провести у березні. Його суперник ще не визначений.