Бій Усик – Ф’юрі зірвано: деталі сенсаційної новини і ім’я можливого нового суперника українського чемпіона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1138
0 голосів
Бій Усик – Ф’юрі зірвано: деталі сенсаційної новини і ім’я можливого нового суперника українського чемпіона
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Промоутер Френк Воррен заявив про необхідність перенесення бою між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Відомий промоутер Френк Воррен опублікував заяву про перенесення бою між його підопічним британцем 35-річним Тайсоном Ф’юрі (чемпіон WBС) та українцем 37-річним Олександром Усиком (володар титулів WBA, WBО та IBF).

Річ у тім, що Ф’юрі отримав серйозне розсічення, яке не дозволить йому вийти на поєдинок.

Як доказ було показане фото британця із пошкодженням.

Промоутерська компанія Queensberry на своїй сторінці в інстаграмі підтвердила інформацію про те, що Ф’юрі отримав травму під час спарингу.

«Розсічення, яке відкрилося над правим оком Ф’юрі, потребувало термінової медичної допомоги та накладання значних швів, і, очевидно, потребуватиме періоду відновлення, що перекреслює будь-яку можливість проведення бою з Усиком, який відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії.

Було заявлено, що далі буде йти робота з перенесення поєдинку

«Як тільки це стане відомо, ми будемо старанно працювати з усіма зацікавленими сторонами та Королівством Саудівської Аравії, щоб перенести цей бій якомога швидше, і, звичайно, будемо тримати всіх в курсі подій», – йдеться у заяві.

  • Як повідомив на своїй сторінці в Х журналіст Кріс Меннікс, менеджер українця Егіс Клімас сказав, що може пройти «кілька місяців», перш ніж Ф'юрі буде готовий то бою.
  • Водночас як повідомляє Boxing News, 17 лютого замінити Ф’юрі у бою з Усиком може хорватський боксер 31-річний Філіп Хргович (17-0, 14 КО), який є обов’язковим претендентом за лінією IBF.
  • Востаннє він бився 23 грудня, коли переміг австралійця Марка де Морі (41-3-2, 36 КО) у першому раунді.