Знущальний нокаут у першому раунді: можливий наступний суперник Усика здобув 17 перемогу поспіль

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
6657
0 голосів
Знущальний нокаут у першому раунді: можливий наступний суперник Усика здобув 17 перемогу поспіль
Філіп Хрговіч. Фото: Getty Images
Менше трьох хвилин тривав бій вечора боксу в Ер-Ріяді, у якому можливий суперник Олександра Усика Філіп Хрговіч дуже швидко впорався з австралійцем Марком де Морі.

У саудівському Ер-Ріяді набирає обертів вечір боксу, який замінив бій Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі. Серед зустрічей вечора була дуель хорвата Філіпа Хрговіча та австралійця Марка де Морі.

Хорватський боксер, який є обов'язковим претендентом за лінією IBF у хевівейті, вже у першому раунді двічі відправив свого опонента у нокдаун. Після першого нокдауну австралієць ще зміг продовжити бій, а ось після другого рефері довелося достроково завершити поєдинок.

Таким чином, Хрговіч продовжив свою виграшну серію в професійному боксі, яка тепер складає 17 поєдинків (14 нокаутом). 41-річний де Морі ж зазнав третьої поразки у кар'єрі у 41 бою (36 нокаутом) при двох нічиїх.

  • Після бою Філіп заявив своє право на бій з переможцем матчу Усика і Ф'юрі. Якщо ж вони захочуть провести реванш, який прописаний у контракті, то хтось з них повинен буде звільнити пояс IBF.
  • Нагадаємо, що протягом цього вечора боксу мали боксувати саме Усик та Ф'юрі, але через ушкодження британця в поєдинку з Франсісом Нганну бій було зсунуто на 17 лютого 2024 року.
  • Головними поєдинками вечора 23 грудня стануть зустрічі Ентоні Джошуа з шведом Отто Валліном і Деонтея Уайлдера з Джозефом Паркером.