Берінчик дізнався ім'я ймовірного опонента в бою за титул WBO: це чинний чемпіон

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
442
0 голосів
Берінчик дізнався ім'я ймовірного опонента в бою за титул WBO: це чинний чемпіон
Денис Берінчик. Фото: Google
Чинний чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Емануель Наваррете може стати наступним суперником українського легковаговика Дениса Берінчика.

Мексиканець Емануель Наваррете (38-1-1, 31 КО), який є чинним чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі може стати наступним суперником нашого непереможного легковаговика, найепатажнішого боксера України Дениса Берінчика (18-0, 9 КО). Про це повідомляє ютуб-канал «ТАЙК МАЙСОН» з посиланням на власні джерела.

Відомо також, що Наварретте планує піднятися у легкий дивізіон та поборотися за титул WBO у цій вазі, який зробив вакантним ексопонент Василя Ломаченка Девін Гейні.

Емануель має право скористатися своїм статусом суперчемпіона WBO, тобто піднятися у дивізіон вище та одразу претендувати на чемпіонський бій.

Нагадаємо, що раніше тренер Берінчика Єгор Голуб заявив, що ані Круз, ані Ф’єрро не будуть суперниками Берінчика у поєдинку за титул WBO.

  • В найсвіжішоум рейтингу WBO Денис Бенінчик посідає другу сходинку.
  • Останній на сьогодні бій Берінчик провів у серпні в андеркарді поєдинку Олександр Усик – Даніель Дюбуа. Українець переміг шведа Ентоні Йігіта одноголосним рішенням суддів та захистив титул WBO International.