Останній суперник Ломаченка назвав українця найважчим опонентом у кар’єрі: він зізнався, хто насправді переміг

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5539
0 голосів
Останній суперник Ломаченка назвав українця найважчим опонентом у кар’єрі: він зізнався, хто насправді переміг
Девін Хейні та Василь Ломаченко, фото: Getty Images
Ексабсолютний чемпіон легкої ваги зі США Девін Хейні (30-0, 15 КО) поділився спогадами про поєдинок проти українця Василя Ломаченка (17-3, 11 КО), результат якого викликав багато обурень у фанів та експертів.

Девін Хейні визнав, що бій проти Василя Ломаченка поки є найважчим у його кар’єрі. Боксер впевнений, що судді віддали йому справедливу перемогу.

«Так, це був важкий бій. Це був мій найскладніший поєдинок. То справді був конкурентний бій. Ось у чому люди плутаються. Люди називають конкурентні бої пограбуваннями. Вони плутають їх із пограбуваннями. Якщо це близький бій – це не пограбування. Я чітко впевнений, що виграв».

За словами боксера, він виграв більшу кількість раундів.

«Я записав у скарбничку багато ранніх раундів. Він мав два великі раунди, які змусили людей подумати, що він зробив більше, ніж насправді. Але мені потрібен був останній раунд, і я його взяв», – завив Хейні під час ефіру на YouTube-каналі DAZN Boxing.

  • Зазначимо, що у травні цього року Хейні переміг Ломаченка за очками роздільним рішенням суддів та залишив за собою титули WBA Super, WBO, IBF, WBC та The Ring у легкій вазі;
  • 9 грудня у Сан-Франциско (США) американець зустрінеться проти земляка Реджиса Прогрейса (29-1, 24 КО) у суперлегкій вазі;
  • Ломаченко 13 чи 14 квітня 2024 року повинен битися з австралійцем Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО).