«Ти маєш бути, як сам Усик»: батько Ф'юрі впевнений, що зараз Тайсон не переміг би Кличка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
435
0 голосів
«Ти маєш бути, як сам Усик»: батько Ф'юрі впевнений, що зараз Тайсон не переміг би Кличка
Бій Володимир Кличко – Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) Джон заявив, що у нинішній своїй формі його син не побив би Володимира Кличка та згадав Олександра Усика.

Джон Ф'юрі продовжив негативно висловлюватися про нинішню форму свого сина Тайсона. Батько вважає, що той має бути швидким, як Олександра Усик.

«Стиль у бою з Нганну, був поганий. Якщо він так боксуватиме з Усиком, просто стоячи перед ним, то це не принесе жодної користі. 

Ти маєш бути розумним і рухливим, як сам Усик. Але якщо ти не готуватимешся зробити це, то про що можна говорити?».

Також Джон впевнений, що якби Тайсон зараз проводив бій з Володимиром Кличком, то програв би.

«Усик і близько не такий великий і потужний, як Нганну, який є одним із найпотужніших панчерів у світі. Але він майстерний супертяж, і команді Тайсона потрібно готуватися до нього. Зі своїм нинішнім стилем Тайсон не побив би Володимира Кличка».

Окрім цього, батько розповів, яким має бути його син у ринзі.

«Тайсон не той хлопець, який стоїть перед тобою та гасить світло. Це не його завдання. Його завдання — бути розумним, добре боксувати, змушувати суперників промахуватися та платити за це. Це його найкраща якість», — наводить слова Джона Мetro.

  • Нагадаємо, що британець переміг Кличка-молодшого восени 2015 року за рішенням суддів.
  • Наприкінці жовтня Ф'юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.