«Щось пішло не так»: батько Ф'юрі зізнався, що його син втратив свою форму – відверте зізнання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1050
0 голосів
«Щось пішло не так»: батько Ф'юрі зізнався, що його син втратив свою форму – відверте зізнання
Френсіс Нганну та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, заявив, що його син не яскраво провів бій з Френсісом Нганну перед поєдинком з Олександром Усиком.

Джон Ф'юрі зізнався, що Тайсон виглядав у декількох останніх поєдинках не так, як раніше.

«Мені здавалося, що перед боєм із Френсісом Нганну Тайсон втратив дев’ять кілограмів м'язів. Щось пішло не так. На мій погляд, у трьох його останніх боях я побачив невеликий спад».

Батько чемпіона зізнався, що у бою з Нганну син негативно здивував своєю готовністю.

«Не в плані навичок, а в плані сили, потужності та фізичних кондицій. Я не знаю, що робить його команда, але їм потрібно з цим розібратися. 

У Саудівській Аравії Тайсон не був схожий сам на себе. Він не виглядав правильно. У ньому все змінилося: його поведінка, його тіло. Я був спантеличений».

Також фахівець не вірить, що майбутній суперник Усика якісно тренувався.

«Тайсон сказав, що тренувався, але тренування бувають різними. Буває так, що ти працюєш у зручному для себе темпі і ніхто тобі нічого не скаже, ніхто тебе не образить, не дасть стусана під зад», — наводить слова Джона Мetro.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня Ф'юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.

  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.