«Де наші патріоти – Ломаченко і Усик?»: екстренер Кличка зробив сенсаційну заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
19194
0 голосів
«Де наші патріоти – Ломаченко і Усик?»: екстренер Кличка зробив сенсаційну заяву
Олександр Усик та Василь Ломаченко. Фото: Google
Колишній член тренерського штабу Володимира Кличка Сергій Городнічов заявив, що зірки вітчизняного боксу Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) та Олександр Усик (21-0, 14 КО) не поспішають повертатися в Україну.

Сергій Городнічов нікого не здивував, коли негативно висловився на адресу Василя Ломаченко, який досі мовчить про війну нашого народу з російськими окупантами.

Але слова екстренера Кличка-молодшого про Олександра Усика, і твердження, що наш чемпіон не планує повертатися до України і жити в Іспанії, як мінімум, можуть здивувати.

«Скажіть, будь ласка, а де наші патріоти – Василь Ломаченко і Олександр Усик? Хто може відповісти? А я вам можу відповісти.

Василь Ломаченко в Лос-Анджелесі сидить на блокпосту, а Олександр Усик отримав резидента Іспанії, купує будиночок і збирається там жити. Так що патріоти вони найсильніші», – сказав Городнічов в ефірі авторського ютуб-каналу.

  • У своєму останньому поєдинку, що відбувся у травні цього року, Ломаченко за очками програв американцю Девіну Хейні та вирішив взяти паузу до 2024 року;
  • До цього українець у жовтні 2020 року також за очками програв Лопезу, віддавши власні титули за версіями WBA Super, WBO та The Ring.
  • Усик свій наступний бій проведе проти Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами має відбутися в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Але, можливо, пройде і у березні.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.