«У Ф'юрі є все»: Красюк озвучив головний козир Усика у поєдинку з Тайсоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3517
0 голосів
«У Ф'юрі є все»: Красюк озвучив головний козир Усика у поєдинку з Тайсоном
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO і IBF в надважкому дивізіоні Олександра Усика (21-0, 14 КО) Олександр Красюк назвав головну перевагу його клієнта перед Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Олександр Красюк впевнений, що габарити не будуть важливими у поєдинку Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі. 

«Багато, включаючи Дерека Чісору, вірять, що габарити багато значать. Але мій досвід і чуйка кажуть мені, що головне – не розміри, а навички, настрій, психологія, боксерський IQ. Ось що призводить тебе до перемоги».

Промоутер озвучив необхідні для успіху якості, які є у британця.

«У Тайсона Ф'юрі є все: боксерський IQ, навички, швидкість, футворк, досвід, він знає, як імпровізувати в рингу, і у нього є габарити. У Усика є все те ж саме, крім габаритів».

Красюк вважає, що досвід Усика у любительському боксі допоможе йому перемогти «Циганського короля».

«Але у нього є дещо з минулого: екстраординарний аматорський досвід. Тому коли я говорю з ним, я не бачу в його очах ніяких коливань», — сказав Красюк в інтерв’ю для YouTube-каналу Boxing News.

  • Усик та Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами має відбутися в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Але, можливо, пройде і у березні.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.