Чи подасть Усик до суду на Ф'юрі, якщо Тайсон відмовиться від бою у грудні: Чісора випитав у Красюка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
7211
0 голосів
Чи подасть Усик до суду на Ф'юрі, якщо Тайсон відмовиться від бою у грудні: Чісора випитав у Красюка
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній суперник Олександра Усика Дерек Чісора розпитав промоутера нашого чемпіона про те, чи буде команда українця подавати до суду на Тайсона Ф'юрі, якщо бій з британцем не відбудеться 23 грудня.

Дерек Чісора, якого Олександр Усик переміг за очками, наполегливо поцікавився у Олександра Красюка щодо ймовірного позову до суду на адресу Тайсона Ф'юрі, якщо той не дасть згоди на бій у кінці грудня цього року.

Промоутер нашого чемпіона не розуміє, що саме такими діями можна змусити зробити «Циганського короля». На це Чісора відповів наступне:

«Тайсон в інтерв'ю сказав: «Якщо Олександр не буде битися зі мною 23 грудня, то я подам на нього в суд».

Красюк з гумором відповів колишньому супернику свого підлеглого.

«Брат, знаєш, як ми називаємо Тайсона? Генератор рандомних думок. Це була одна з його рандомних думок. З усією повагою до нього, ми його любимо і поважаємо», — цитує діалог ексбоксера та промоутера Boxing Social.

  • Нагадаємо, що Нганну у своєму дебютному боксерському поєдинку поступився Ф'юрі за очками, але зумів відправити британця у нокдаун.
  • Усик та Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами має відбутися в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Але, можливо, пройде і у березні.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.