«Люди раптово йдуть»: брат Ф'юрі зробив відверту заяву про Тайсона – що сказав родич суперника Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1812
0 голосів
«Люди раптово йдуть»: брат Ф'юрі зробив відверту заяву про Тайсона – що сказав родич суперника Усика
Тайсон Ф’юрі та Френсіс Нганну. Фото: Google
Брат чемпіона світу за версією WBC в суперважкому дивізіоні Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) Шейн Ф'юрі розповів, чому боксер погано виступив в поєдинку проти Френсіса Нганну (0-1).

Шейн Ф'юрі заявив, що до проблем Тайсона Ф'юрі у поєдинку з Френсісом Нганну призвели погані звички та відсутність боїв протягом року.

«Послухайте, це було поєднання багатьох речей. Це була комбінація відсутності боїв протягом 12 місяців і його тренера поруч, спроб позбутися шкідливих звичок, які з'явилися у нього за останні десять місяців, і того, що Нганну виявився краще, ніж він очікував».

Брат Тайсона не виключає, що майбутній суперник Усика має таку не переконливу форму на сьогоднішній день.

«Якщо дивитися реально, то, можливо, такий Тайсон зараз. Я сподіваюся, що це не так, але в кінцевому підсумку йому 35 років, і люди раптово йдуть. 

Я сподіваюся, що з Тайсоном цього не станеться, оскільки ви бачили, наскільки інший він в залі. Це просто небо і земля», — цитує Шейна Вoxing-social. 

  • Нагадаємо, що Нганну у своєму дебютному боксерському поєдинку поступився Ф'юрі за очками, але зумів відправити британця у нокдаун.
  • Усик та Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами має відбутися в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.Але, можливо, пройде і у березні.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.