«Я думаю, що він виграє рішенням суддів»: ексчемпіон світу назвав переможця бою Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
726
0 голосів
«Я думаю, що він виграє рішенням суддів»: ексчемпіон світу назвав переможця бою Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Як вважає колишній чемпіон світу Бермейн Стіверн, у абсолютному поєдинку в хевівейті переможе Тайсон Ф'юрі, але Олександр Усик чинитиме гідний опір «жадібному пузу».

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC (2014–2015) Бермейн Стіверн поділився своїм баченням перебігу абсолютного бою у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Саме останній, на думку канадійця, виграє у даному поєдинку: 

«Бій Ф'юрі - Усик цікавий, але я ставлю на Тайсона, тому що він більший. Тайсон б'ється як суперсередньоваговик, він великий високий велетень, який може битися, рухатися і є незграбним».

Манера боксування, як вважає Стіверн, і є перевагою «жадібного пуза»:

«З Ф'юрі непросто битися через його стиль, він знає, як боксувати. Він також величезний фізично, тому змушений зробити вибір в бік Ф'юрі через те, що він може».

Хоча Стіверн схиляється до перемоги Ф'юрі, він не думає, що британцю буде легко, і у коментарі Casino Canada, який цитує портал DAZN, припустив, що Усик зможе пройти всю дистанцію:

«Не зрозумійте мене неправильно, я пам'ятаю Усика як аматора, він був дуже хорошим і атлетичним, але Олександр не є справжнім важковаговиком. Я вважаю, що завдяки здібностям Усик не пропустить багато ударів, тому я думаю, що Ф'юрі виграє рішенням суддів».