«Це не значить, що він його переможе»: легенда боксу дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
764
0 голосів
«Це не значить, що він його переможе»: легенда боксу дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
На думку колишнього чемпіона світу Роя Джонса-молодшого, поганий виступ Тайсона Ф'юрі з Френсісом Нганну ще нічого не означає, адже після невиразного бою «жадібне пузо» проводить гарний поєдинок.

Колишній чемпіон світу в середній, другій середній, напівважкій, важкій вагових категоріях Рой Джонс-молодший проаналізував поєдинок між Тайсоном Ф'юрі та Френсісом Нганну.

Як вважає американець з громадянством країни-окупанта, «жадібне пузо» не підготувався до бою як належне:

«Він не був готовий битися з хлопцем на кшталт Усика чи Нганну, який мав усе, що можна здобути, і нічого втрачати. Тайсону було що втрачати, але не було чого здобувати, і вгадайте, що сталося? Він програв, тому що навіть перемагаючи, він програв, бо не виглядав добре».

У інтерв'ю YouTube-каналу SecondsOut Джонс підкреслив, що невиразний бій Тайсона з Нганну в контексті об'єднавчого поєдинку з Усиком нічого не означає:

«Коли у Ф'юрі поганий виступ, він повертається і компенсує це прекрасним боєм. Так що, якщо вони думають, що це означає, що Усик його поб'є, вони помиляються. Це не означає цього. Він не готувався так, як готувався б до бою з Усиком. Він готувався до бою з хлопцем, який не має досвіду в боксі».

  • Нагадаємо, що в третьому раунді Нганну відправив Ф'юрі в нокдаун, але британець переміг рішенням суддів.
  • Бій Усик – Ф'юрі, який визначить абсолютного чемпіона у хевівейті, має відбутися 23 грудня в саудівському Ер-Ріяді.