«Він би виграв у нього дев'ять разів з десяти»: промоутер Усика порівняв останній бій Ф'юрі з Кличком

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1501
0 голосів
«Він би виграв у нього дев'ять разів з десяти»: промоутер Усика порівняв останній бій Ф'юрі з Кличком
Бій Володимир Кличко – Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
На думку промоутера Олександра Усика Олександра Красюка, поразка Володимира Кличка від Тайсона Ф'юрі – не більше, ніж збіг обставин. Це ж сталося з «жадібним пузом» і у поєдинку з Френсісом Нганну.

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк в контексті абсолютного бою свого клієнта з Тайсоном Ф'юрі пригадав чемпіонський поєдинок британця з Володимиром Кличком у листопаді 2015 року:

«Усі знають Тайсона з часів бою з Кличком. Володимир програв Ф’юрі, бо мав поганий вечір. Він би виграв у нього дев'ять разів з десяти. Того вечора збіглися певні чинники, і це призвело до його поразки. Ймовірно, у Тайсона було так само в бою з Нганну».

Також Красюк у коментарі YouTube-каналу Boxing King Media розповів, чому Ф'юрі добряче отримав від Френсіса у очній зустрічі:

«З іншого боку, Тайсон не налаштувався на Нганну належним чином. Він був трохи зарозумілим з ним. Ф’юрі не сприймав його всерйоз, тому дивився йому за спину. Він підписав контракт на бій з Усиком, їхній поєдинок був анонсований, тому Тайсон недооцінив суперника».

  • Кличко того бою рішенням суддів програв Ф'юрі титули чемпіона WBA (Super), WBO, IBF, IBO та The Ring у важкій вазі. Данний поєдинок став передостаннім для Володимира у кар'єрі.
  • Так само Тайсон переміг Нганну 28 жовтня у Саудівській Аравії.
  • 23 грудня Ф'юрі має провести з Усиком об'єднавчий бій у хевівейті, переможець якого зійдеться у поєдинку з обов'язковим претендентом за лінією IBF Філіпом Хрговічем.