«Можливо, Ф'юрі не сприймав його всерйоз»: Усик сказав, чи справді Тайсон переміг Нганну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1152
0 голосів
«Можливо, Ф'юрі не сприймав його всерйоз»: Усик сказав, чи справді Тайсон переміг Нганну
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Український чемпіон світу з версій WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) поділився думкою про перемогу власника титулу WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) над Френсісом Нганну (0-1).

У ніч з суботи на неділю у Ер-Ріяді британський боксер Тайсон Ф'юрі одержав перемогу над Френсісом Нганну за очками у 10-раундовому поєдинку: 94:95, 96:93, 95:94, але встиг побувати у нокдауні.

Олександр Усик зізнався, що не сприймає бій Тайсона Ф'юрі з Френсісом Нганну серйозно і вважає, що це було шоу.

«Переміг чи Тайсон в цьому бою? Я думаю, що це шоу. Побачимося 23 грудня. Не знаю додасть цей бій мені впевненості. Поняття не маю. 

Послухайте, Нганну – чемпіон світу з ММА, у нього важкий удар. Але тут був елемент несподіванки. Можливо, Тайсон Ф'юрі не сприймав його всерйоз: мовляв, боєць ММА, бла-бла-бла. Я не знаю».

Наш чемпіон зізнався, що не очікував, шо британець опиниться у нокдауні. 

«Здивував мене нокдаун? Так, звісно. Я дивився і думав: «Вау-вау, Френсіс, будь обережний, будь ласка». Я говорив: «Тайсон, джеб, джеб, рухайся, джеб», — сказав Усик у коментарі Вoxingscene. 

  • Для Нганну цей поєдинок став дебютний у професійному боксі, тому титул  Всесвітньої боксерської ради (WBC), яким володіє Тайсон не стояв на кону. 
  • Наступний бій Тайсон проведе з Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу.
  • Сутичка між спортсменами відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.